График за инкасиране

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. ГРАМАДЕ

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
  ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА12.10.20239:00 – 16:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР. ДУПНИЦА

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
ЖК. ДУПНИЦА БЛ.1, 2, 3, 3А ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА10.10.20239:00 – 14:0031.10.2023
ПАЗАРА – ФИРМИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА10.10.202314:00 – 17:0031.10.2023
ЕВРОБАЗАР – ФИРМИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА10.10.202314:00 – 17:0031.10.2023
ГАРАТА – ФИРМИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА11.10.20239:00 – 11:0031.10.2023
ЖК. ВЪЗХОД БЛ. 1, 2 ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА11.10.202311:00 – 12:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. КРАЙНИЦИ

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ. АЛ. ДИМИТРОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА13.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. КРАЙРЕЧНА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА13.10.202308:30 – 08:5031.10.2023
УЛ. САМУИЛ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА13.10.202309:00 – 09:1031.10.2023
УЛ. ВАСИЛ КОЛАРОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА13.10.202309:10 – 09:2031.10.2023
УЛ. ЕЛЕНА МЕХАНДЖИЙСКА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА13.10.202309:30 – 12:0031.10.2023
УЛ. ГЕРГАНА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА13.10.202312:00 – 12:1031.10.2023
УЛ. СОЛУН ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА13.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ДУНАВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА13.10.202308:30 – 08:4031.10.2023
УЛ. АСЕН ЗЛАТАРЕВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА13.10.202308:30 – 08:4031.10.2023
УЛ. ДЖУБРЕНА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА13.10.202308:40 – 09:3031.10.2023
УЛ. ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА13.10.202309:30 – 09:5031.10.2023
УЛ. ЗАХАРИ СТОЯНОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА16.10.202309:50 – 10:1531.10.2023
УЛ. ДУПНИШКА КОМУНА   ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА16.10.202310:15 – 12:3031.10.2023
УЛ. ВЕРИЛА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА16.10.202312:30 – 14:0031.10.2023
УЛ. ГЕОРГИ С. РАКОВСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА17.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. СЛАВЕЙКОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА17.10.202308:30 – 09:3031.10.2023
УЛ. ОДРИН ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА17.10.202308:30 – 09:3031.10.2023
УЛ. К. ОВЧАРЧЕНСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА17.10.202309:30 – 09:5031.10.2023
УЛ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА17.10.20239:50 – 10:1531.10.2023
УЛ. МЛАДОСТ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА17.10.202310:15 – 11:4031.10.2023
УЛ. ЛЕВСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА18.10.202311:40 – 12:0031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА18.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ГЕО МИЛЕВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА18.10.202308:30 – 09:0031.10.2023
УЛ. АПРИЛСКО ВЪЗСТАНИЕ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА18.10.202309:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. К. ЧОРБАДЖИЙСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА18.10.202310:00 – 10:3031.10.2023
БАБА ТОНКА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202310:30 – 11:0031.10.2023
УЛ. АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ПАЙСИИ ХИЛЕНДАРСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202308:30 – 10:0031.10.2023
УЛ. ЙОРДАНКА НИКОЛОВА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202310:00 – 10:3031.10.2023
УЛ. БАТАК ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202310:30 – 10:4531.10.2023
УЛ. НЕОФИТ РИЛСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202310:45 – 11:0031.10.2023
УЛ. С. ЛУДЕВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202311:00 – 11:1531.10.2023
УЛ. РАЙКО ДАСКАЛОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202311:15 – 11:3031.10.2023
УЛ. СТАНКЕ ДИМИТРОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202311:30 – 12:3031.10.2023
УЛ. ВАСИЛ ДЕМИРЕВСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ХРИСТО МЕХАНДЖИЙСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202308:30 – 09:3031.10.2023
УЛ. МАЛЧИКА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.202309:30 – 09:5031.10.2023
УЛ. ХАН АСПАРУХ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА19.10.20239:50 – 10:1031.10.2023
УЛ. БУЗЛУДЖА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА20.10.202310:10 – 10:3031.10.2023
УЛ. ВЛ. ЗАИМОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА20.10.202310:30 – 11:1031.10.2023
УЛ. ВАСКО МАНОЛОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА20.10.202311:10 – 11:4531.10.2023
УЛ. ВОЛГА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА20.10.202311:45 – 12:0031.10.2023
УЛ. ЙОРДАН ДОЛДУРОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА20.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ЖАБОКРЕК ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА20.10.20238:30 – 09:3031.10.2023
УЛ. ОТЕЦ ПАЙСИИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА20.10.202309:30 – 09:5031.10.2023
УЛ. МАРА ПЕТЛЯКОВА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА20.10.20239:50 – 10:3031.10.2023
УЛ. ОСМИ МАРТ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА20.10.202310:30 – 11:4531.10.2023
УЛ. РИЛА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА23.10.202312:00 – 12:1531.10.2023
УЛ. ПАНАЙОТ ВОЛОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА23.10.202312:15 – 12:3031.10.2023
УЛ. ДОБРИ ЧИНТУЛОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА23.10.202312:30 – 13:0031.10.2023
УЛ. ТРЕТИ ГВАРДЕЙСКИ ПОЛК ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА27.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА23.10.202312:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. ЯНЕ САНДАНСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА24.10.202313:00 – 13:3031.10.2023
УЛ. ЕДЕЛВАЙС ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА24.10.202313:20 – 13:5031.10.2023
УЛ. АНДРЕЙ ЖДАНОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА24.10.202313:50 – 14:0031.10.2023
УЛ. КОКИЧЕ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА24.10.202314:00 – 14:1531.10.2023
УЛ. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА24.10.202314:15 – 14:3031.10.2023
УЛ. ХРИСТО БОТЕВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА25.10.202314:30 – 15:0031.10.2023
УЛ. ХАДЖИ ДИМИТЪР ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА25.10.202315:00 – 15:1031.10.2023
УЛ. ЗДРАВЕЦ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА25.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ПРОЛЕТАРСКА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА26.10.202308:30 – 08:5031.10.2023
УЛ. ИВАЙЛО ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА26.10.202308:50 – 09:1031.10.2023
УЛ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА26.10.202309:10 – 09:3031.10.2023
УЛ. ЛЕВСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА26.10.202309:30 – 10:0031.10.2023
УЛ. ВЪЗРАЖДАНЕ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА26.10.202310:00 – 10:2031.10.2023
УЛ. ЧЕРНО МОРЕ   ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА26.10.202310:20 – 10:4531.10.2023
УЛ. АРДА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА25.10.202311:15 – 12:0031.10.2023
УЛ. ЯВОРОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА25.10.202312:00 – 14:0031.10.2023
ФИРМИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА30.10.202314:00 – 16:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. ЧЕРВЕН БРЕГ

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ. АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА02.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА02.10.202308:30 – 09:0031.10.2023
УЛ. ОБОРИЩЕ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА02.10.202309:10 – 09:2031.10.2023
УЛ. ЮРИЙ ГАГАРИН ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА02.10.202309:20 – 09:5031.10.2023
УЛ. ХАН АСПАРУХ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА02.10.202309:50 – 10:0531.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА02.10.202310:05 – 10:1531.10.2023
УЛ. ДЖУБРЕНА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА02.10.202310:15 – 10:2031.10.2023
УЛ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА02.10.202310:20 – 10:4031.10.2023
УЛ. БОНЧУК ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА02.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ1 – 23ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА02.10.202309:00 – 9:2031.10.2023
УЛ. МАКСИМ ГОРКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202309:20 – 09:4031.10.2023
Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасатор Време на отчитане (Часови интервал) 
УЛ. ХАДЖИ ДИМИТЪР ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202309:40 – 10:0031.10.2023
УЛ. ГЕОРГИ С. РАКОВСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202310:00 – 10:1031.10.2023
УЛ. БАБА ТОНКА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202310:10 – 11:0031.10.2023
УЛ.МАЛЧИКА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. СТАНКЕ ДИМИТРОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202308:30 – 09:3031.10.2023
УЛ. ВАСИЛ ДЕМИРЕВСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202309:30 – 10:3031.10.2023
УЛ. ЛИЛЯНА ДИМИТРОВА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202310:30 – 10:4031.10.2023
УЛ. ПЛИСКА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202310:40 – 11:0031.10.2023
УЛ. БУЗЛУДЖА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202311:00 – 11:1531.10.2023
УЛ. Б.ПАРАШКЕВА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202311:15 – 11:4031.10.2023
УЛ. МИТКО ПАЛАУЗОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА03.10.202311:40 – 12:1531.10.2023
УЛ. ПИОНЕРСКА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА04.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ВЕРИЛА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА04.10.202308:30 – 08:4531.10.2023
УЛ. ОПЪЛЧЕНСКА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА04.10.202308:45 – 09:0531.10.2023
Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасатор Време на отчитане (Часови интервал) 
УЛ.ТРЕТИ ГВАРДЕЙСКИ ПОЛК ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА04.10.202309:05 – 09:2031.10.2023
УЛ. ГЕНЕРАЛ ГУРКО ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА04.10.202309:20 – 09:3031.10.2023
УЛ. ТОЛБУХИН ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА04.10.202309:30 – 09:4031.10.2023
УЛ. ПАРТИЗАНСКА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА04.10.202309:40 – 10:0031.10.2023
УЛ. ДИМИТЪР БЛАГОЕВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА04.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ХРИСТО БОТЕВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА04.10.202308:30 – 09:0031.10.2023
УЛ. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА04.10.202309:00 – 09:0531.10.2023
УЛ. ВАСИЛ ЛЕВСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА04.10.202309:05 – 09:1531.10.2023
УЛ. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА05.10.202309:15 – 09:3031.10.2023
УЛ. БАЧО КИРО ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА05.10.202309:30 – 09:4531.10.2023
УЛ.НИКОЛА ВАПЦАРОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА05.10.202309:45 – 10:0031.10.2023
ФИРМИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА05.10.202310:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ25-51ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА05.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ2-40ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА06.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. РАЙНА КНЯГИНЯ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА06.10.202308:30 – 08:4531.10.2023
УЛ. Й.НИКОЛОВА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА06.10.202308:45 – 09:1531.10.2023
УЛ. ШИПКА40-23ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА06.10.202309:15 – 11:0031.10.2023
УЛ. ВАСИЛ КОЛАРОВ4-82ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА06.10.202308:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. МАКСИМ ГОРКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА09.10.202308:30 – 08:5031.10.2023
УЛ. МИТКО ПАЛАУЗОВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА09.10.202309:00 – 09:2031.10.2023
УЛ. МУСАЛА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА09.10.20239:20 – 09:3031.10.2023
УЛ. РИЛА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА09.10.20239:30 – 09:4031.10.2023
УЛ. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ42-88ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА09.10.20239:40 – 12:0031.10.2023
УЛ. Б.ПАРАШКЕВА ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА09.10.202312:00 – 12:1531.10.2023
УЛ. ДИМИТЪР БЛАГОЕВ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА09.10.202312:15 – 12:3031.10.2023
УЛ. ГЕОРГИ С. РАКОВСКИ ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА09.10.202312:30 – 12:4031.10.2023
УЛ. ШИПКА22-1ГАБРИЕЛА МИЛЕНКОВА09.10.202312:40 – 13:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА С. ДЕЛЯН

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
  0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:30 – 17:0031.10.2023
  0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:30 – 17:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. ДЖЕРМАН

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ.КОСТА ПЕТРОВОт № 103 до № 122 И ВИЛИ0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 16:3031.10.2023
УЛ. Л. ШИЛИГАРСКИ  ОТ № 1ДО № 160886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 12:3031.10.2023
УЛ. Н. ЧУКОВСКИ  ОТ № 1 ДО № 190886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:40 – 13:4031.10.2023
УЛ. ЗДРАВЕЦ  ОТ № 1 ДО № 90886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 14:3031.10.2023
УЛ.МАРА ПЕТЛЯКОВА  ОТ № 1 ДО № 90886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:40 – 16:3031.10.2023
УЛ. КОСТА ПЕТРОВ  ОТ № 1 ДО № 1020886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 12:3031.10.2023
УЛ. РОПОТАМО  ОТ № 1 ДО № 100886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:40 – 13:1031.10.2023
УЛ. ЕДЕЛВАЙС  ОТ № 1 ДО № 120886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:15 – 14:0031.10.2023
УЛ.ЛЮЛЯК  ОТ № 1 ДО № 120886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 16:0031.10.2023
УЛ. КОКИЧЕ  ОТ № 1 ДО № 110886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 16:0031.10.2023
УЛ. Д. СИМОНСКИ  ОТ № 1 ДО № 220886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 11:3031.10.2023
УЛ.Г. ТРАЙКОВ  ОТ № 1 ДО № 50886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:40 – 12:0031.10.2023
УЛ.ПАРТИЗАНСКА  ОТ № 1 ДО № 150886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:10 – 13:1031.10.2023
УЛ. САМУИЛ  ОТ № 1 ДО № 200886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:30 – 14:3031.10.2023
УЛ. СКАКАВИЦА  ОТ № 1 ДО № 50886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:40 – 15:1031.10.2023
УЛ. ТЕМЕНУГА  ОТ № 1 ДО № 210886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:30 – 16:3031.10.2023
УЛ. ЦАР КРУМ  ОТ № 1 ДО № 90886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 10:3031.10.2023
УЛ. ЯВОР  ОТ № 1 ДО № 190886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:45 – 11:4531.10.2023
УЛ. РИЛА  ОТ № 1 ДО № 460886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 13:3031.10.2023
УЛ.ДУПНИШКА КОМУНА  ОТ № 1 ДО № 440886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:40 – 16:0031.10.2023
УЛ.КИРИЛ И МЕТОДИЙ  ОТ № 1 ДО № 160886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. ИГЛИКА  ОТ № 1 ДО № 120886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:10 – 11:4031.10.2023
УЛ. ЮРИЙ ГАГАРИН  ОТ № 1 ДО № 140886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. ВАСИЛ ЛЕВСКИ  ОТ № 1 ДО № 90886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:10 – 13:4031.10.2023
УЛ. АСЕН ОРАНСКИ  ОТ № 1 ДО № 170886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 11:0031.10.2023
УЛ.ВАСИЛ ДЕМИРЕВСКИ  ОТ № 1 ДО № 160886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:30 – 12:3031.10.2023
УЛ.ХРИСТО БОТЕВ  ОТ № 1 ДО № 150886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:40 – 13:3031.10.2023
УЛ. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ АВ.КЪЩИ,Ф-МИ К.ПЕТРОВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 16:0031.10.2023
СТ. ДВОР / ФИРМИ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 10:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР. ДУПНИЦА

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.4ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА02.10.202310:00 – 11:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.5ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА02.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.7ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА02.10.202312:00 – 13:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.42ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА03.10.202310:00 – 10:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.44ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА03.10.202310:30 – 11:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.46ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА03.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.59 ВХ.А, ВХ.БЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА04.10.202310:00 – 10:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.47ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА04.10.202311:00 – 11:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.52ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА05.10.202310:00 – 10:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.53ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА05.10.202310:30 – 11:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.54ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА05.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.56ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА06.10.202310:00 – 10:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.57ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА06.10.202310:30 – 11:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.58ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА06.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.60ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА09.10.202310:00 – 10:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.62ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА09.10.202310:30 – 11:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.63ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА09.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.8ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА10.10.202310:00 – 10:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.9ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА10.10.202310:30 – 11:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.10ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА10.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ФЕНЕРКА ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА11.10.202310:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ЛИПА ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА12.10.202310:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. ИСКЪР ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА12.10.202313:00 – 16:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 64ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА13.10.202310:30 – 11:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 65ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА13.10.202311:00 – 11:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 66ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА13.10.202311:30 – 12:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 67ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА16.10.202312:00 – 12:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 68ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА16.10.202310:30 – 11:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 72ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА16.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 73ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА16.10.202312:00 – 12:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 75 ВХ. А,Б,ВЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА17.10.202312:30 – 13:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 79ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА17.10.202310:00 – 10:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 80ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА17.10.202310:30 – 11:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 81  ВХ. А,БЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА18.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 82ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА18.10.202310:00 – 10:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 83 ВХ. А,БЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА19.10.202310:30 – 11:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 84ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА19.10.202310:00 – 10:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 6 ВХ. А,Б,В,ГЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА20.10.202310:30 – 12:0031.10.2023
ФИРМИ ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА20.10.202310:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. БУЛАИР ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА23.10.202310:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ТОБЕНИЦА ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА24.10.202310:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. СКОПИЕ ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА24.10.202310:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ТРЕТИ ГВАРДЕЙСКИ ПОЛК ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА25.10.2023 26.10.202310:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ХРИСТО СМИРНЕНСКИ   ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА27.10.202310:00 – 16:0031.10.2023
ФИРМИ ЛИЛИЯ ПИПЕРКОВА30.10.202310:00 – 16:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР. ДУПНИЦА

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ. ДРАГОЙ БОЛЯРИН   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 14:0031.10.2023
УЛ. МАДАРА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ПАНИЧИЩЕ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ИЗГРЕВ БЛ. 1, 2, 3, 5, 6, 7 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ВАСИЛ РАЗСОЛКОВ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. СВОБОДА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 11:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. ДУПНИЦА

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ.ОТЕЦ ПАИСИЙ№ 13 ВХ.А,БВЕРОНИКА МИРЧОВА02.10.202313:30 – 14:30 ВХ.А 14:30 – 17:00 ВХ.Б31.10.2023
ЖК.ПЕЙО ЯВОРОВБЛ. 1 БЛ. 2ВЕРОНИКА МИРЧОВА02.10.202309:00 – 10:30 БЛ. 1 10:30 – 12:00 БЛ. 231.10.2023
ЖК.ПЕЙО ЯВОРОВБЛ. 3ВЕРОНИКА МИРЧОВА03.10.202309:00 – 11:0031.10.2023
ЖК.ПЕЙО ЯВОРОВБЛ. 4 ВХ.А,БВЕРОНИКА МИРЧОВА03.10.202311:00 – 14:00 ВХ. А 14:00 – 17:00 ВХ. Б31.10.2023
ЖК.ПЕЙО ЯВОРОВБЛ. 5ВЕРОНИКА МИРЧОВА04.10.202309:00 – 10:3031.10.2023
ЖК. ПЕЙО ЯВОРОВБЛ. 6ВЕРОНИКА МИРЧОВА04.10.202310:30 – 12:0031.10.2023
ЖК.ПЕЙО ЯВОРОВБЛ. 7ВЕРОНИКА МИРЧОВА04.10.202313:00 – 14:3031.10.2023
ЖК.ПЕЙО ЯВОРОВБЛ. 8 ВХ. А, БВЕРОНИКА МИРЧОВА04.10.202314:30 – 17:0031.10.2023
ПЛ.НЕЗАВИСИМОСТОТ № 1 ДО № 13ВЕРОНИКА МИРЧОВА05.10.20239:00 – 10:0031.10.2023
УЛ.ВАСИЛ ЛЕВСКИОТ № 1 ДО № 85ВЕРОНИКА МИРЧОВА05.10.202310:00 – 17:0031.10.2023
УЛ.ОПЪЛЧЕНСКАОТ № 2 ДО № 19ВЕРОНИКА МИРЧОВА05.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
УЛ.ПИРИНОТ № 1 ДО № 9ВЕРОНИКА МИРЧОВА06.10.202313:00 – 14:0031.10.2023
УЛ.СТЕФАН КАРАДЖАОТ № 30 ДО № 38ВЕРОНИКА МИРЧОВА06.10.202314:00 – 15:0031.10.2023
УЛ.ВТОРИ ЯНУАРИОТ № 1 ДО № 31ВЕРОНИКА МИРЧОВА09.10.202309:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ПЕЙО ЯВОРОВ УЛ. КРАЙРЕЧНАОТ № 1 ДО № 28ВЕРОНИКА МИРЧОВА09.10.202313:00 – 17:00 11:00 – 13:0031.10.2023
УЛ СВ.ИВАН РИЛСКИОТ № 2 ДО № 117ВЕРОНИКА МИРЧОВА10.10.202309:00 – 17:0031.10.2023
УЛ.СВ.ИВАН РИЛСКИОТ № 123- 141ВЕРОНИКА МИРЧОВА11.10.202309:00 – 16:0031.10.2023
УЛ Д-Р САПУНДЖИЕВ№ 1,2ВЕРОНИКА МИРЧОВА11.10.202316:00 – 17:0031.10.2023
УЛ.СВ.ИВАН РИЛСКИБЛ.22, БЛ.35 ВХ.А,БВЕРОНИКА МИРЧ0ВА12.10.202309:00- -11:00 11:20 – 13:0031.10.2023
УЛ СВ.ИВАН РИЛСКИБЛ.47.ВХ.А,Б,ВВЕРОНИКА МИРЧОВА12.10.202313:00 – 16:0031.10.2023
УЛ.ВЕНЕЛИНОТ № 1 ДО № 23ВЕРОНИКА МИРЧОВА12.10.202314:00 – 17:0031.10.2023
УЛ.СВ.ИВАН РИЛСКИБЛ.64 ВХ.А,Б, БЛ.72 ВХ.А,БВЕРОНИКА МИРЧОВА13.10.202309:00 – 12:00 12:00 – 13:0031.10.2023
СВ.ИВАН РИЛСКИБЛ.76 ВХ.А,Б,ВВЕРОНИКА МИРЧОВА13.10.202313:00 – 14:0031.10.2023
УЛ.ВЕНЕЛИНОТ № 24 ДО № 57ВЕРОНИКА МИРЧОВА13.10.202314:00 – 17:0031.10.2023
УЛ.СВ.ИВАН РИЛСКИБЛ.117 БЛ.119ВЕРОНИКА МИРЧОВА16.10.202309:00 – 10:00 10:20 – 11:3031.10.2023
УЛ.СВ.ИВАН РИЛСКИБЛ.121УЛ.СВ.ИВАН РИЛСКИ16.10.202311:30 – 14:0031.10.2023
УЛ.ВЕНЕЛИНОТ № 59 ДО № 84ВЕРОНИКА МИРЧОВА16.10.202314:00 – 17:0031.10.2023
УЛ СВ.ИВАН РИЛСКИБЛ.131 ВХ А,Б,ВВЕРОНИКА МИРЧОВА17.10.202309:00 – 11:0031.10.2023
УЛ.СВ.ИВАН РИЛСКИБЛ.94 ВХ А,Б БЛ.90ВЕРОНИКА МИРЧОВА17.10.202311:00 – 12:00 12:00 – 14:0031.10.2023
УЛ.ВЕНЕЛИНОТ № 86 ДО 120ВЕРОНИКА МИРЧОВА17.10.202314:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ТЮТ.ДОЛИНАБЛ.5 ВХ А,БВЕРОНИКА МИРЧОВА18.10.202309:00 – 10:0031.10.2023
УЛ.ТЮТ.ДОЛИНАБЛ.3 ВХ А,БВЕРОНИКА МИРЧОВА18.10.202310:00 –  11:0031.10.2023
УЛ.ТЮТ.ДОЛИНАБЛ.1 ВХ.А,БВЕРОНИКА МИРЧОВА18.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
УЛ.ИЛИНДЕН  ОТ № 1 ДО № 23ВЕРОНИКА МИРЧОВА16.10.202313:00 – 14:0031.10.2023
УЛ.ПЕТЪР ДИНЕКОВОТ № 1 ДО № 56ВЕРОНИКА МИРЧОВА17.10.202314:00 – 15:0031.10.2023
УЛ 22-РИ МАРТОТ № 1 ДО № 20ВЕРОНИКА МИРЧОВА17.10.202315:00 – 16:0031.10.2023
УЛ.АСЕН ЗЛАТАРЕВОТ № 1 ДО № 8ВЕРОНИКА МИРЧОВА13.10.202316:00 – 17:0031.10.2023
УЛ.ШЕЙНОВОБЛ.19 БЛ.17ВЕРОНИКА МИРЧОВА19.10.202309:00 – 09:30 09:30 – 10:0031.10.2023
УЛ.ШЕЙНОВОБЛ.15 БЛ.13ВЕРОНИКА МИРЧОВА19.10.202310:00 – 11:00 11:00 – 11:3031.10.2023
УЛ.ШЕЙНОВОБЛ.11 БЛ.9ВЕРОНИКА МИРЧОВА19.10.202311:30 – 12:00 12:00 – 12:3031.10.2023
УЛ.ШЕЙНОВОБЛ.3  ВЕРОНИКА МИРЧОВА19.10.202312:30 –  13:0031.10.2023
УЛ.ШЕЙНОВООТ № 1 ДО № 18ВЕРОНИКА МИРЧОВА19.10.202313:00 – 15:0031.10.2023
УЛ.ТРАКИЯОТ № 1 ДО № 12ВЕРОНИКА МИРЧОВА20.10.202315:00 – 17:0031.10.2023
УЛ.С.КАРАДЖАОТ № 1 ДО № 24ВЕРОНИКА МИРЧОВА20.10.202313:00 – 14:0031.10.2023
УЛ.ХАДЖИ ДИМИТЪРОТ № 2 ДО № 18ВЕРОНИКА МИРЧОВА20.10.202314:30 – 15:3031.10.2023
УЛ.ТЮТ.ДОЛИНАОТ № 2 ДО № 24ВЕРОНИКА МИРЧОВА20.10.202315:30 – 17:0031.10.2023
УЛ.ВТОРИ ЯНУАРИБЛ.18 БЛ.20ВЕРОНИКА МИРЧОВА20.10.202309:00 – 11:00 11:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. АЛ.БАТЕНБЕРГОТ № 1 ДО № 141ВЕРОНИКА МИРЧОВА24.10.2023 23.10.202309:00 – 17:0031.10.2023
ПОЛИКЛИНИКА . ПЛ.СВОБОДА ВЕРОНИКА МИРЧОВА25.10.202309:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ВЕЛИКО ТЪРНОВОБЛ.1 ВХ.А,Б,ВВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 10:30 10:30 – 11:3031.10.2023
УЛ. ВЕЛИКО ТЪРНОВО1 – 145ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:30 – 17:0031.10.2023
УЛ.ВЕЛИКО ТЪРНОВОБЛ.47,49,51А 5,6,7,8,9ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 16:3031.10.2023
УЛ.ВЕЛИКО ТЪРНОВОБЛ.10,11,12,13,14,15,16 18,19ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 16:3031.10.2023
УЛ. ВЕЛИКО ТЪРНОВОБЛ.20,21,24,25ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
УЛ.КИРИЛ ВАЗОВ ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 14:0031.10.2023
УЛ. РОПОТАМО ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. СРЕДЕЦ ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ16:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. РОСИЦА ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. ВЛАДИМИР ДИМ.МАЙСТОРА ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ЯНТРА ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ16:00 – 17:0031.10.2023
УЛ.БЯЛ КЛАДЕНЕЦ ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. ВИТОША ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. ГЕРГАНА ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. ВЛАХИНА ПЛАНИНА   ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ИВАН ШИШМАН БЛ.33 ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ИВАН ШИМАН БЛ. 1,2,3 ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ЕВТИМ ТРАЙЧЕВ1 – 60ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ЕВТИМ ТРАЙЧЕВ61 – 110ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ЕВТИМ ТРАЙЧЕВ110 – 159ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ДРУЖБА ВЕРОНИКА МИРЧОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ16:00 – 17:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. ДУПНИЦА

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ. АЛ. БАЛАБАНОВОТ № 1 -ДО № 28ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 16:0031.10.2023
УЛ.АРДАОТ № 1-ДО № 10ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:30 – 10:0031.10.2023
УЛ.БРАТЯ МИЛАДИНОВИОТ № 1-ДО № 12БДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 12:0031.10.2023
УЛ.БЕШИКАОТ №1- ДО № 10ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 13:0031.10.2023
УЛ.АЛ.БАЛАБАНОВОТ № 19 ДО № 46ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 16:0031.10.2023
УЛ.МАКСИМ ГОРКИОТ № 1 ДО № 20ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 -11:0031.10.2023
УЛ.БАЧО КИРО № 1 ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 -12:0031.10.2023
УЛ.ЖИВА ВОДАОТ № 1 ДО № 45АДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 16:0031.10.2023
ЖК. ЕЛИЦАОТ № 41- ДО №53ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 16:0031.10.2023
ЖК. ЕЛИЦАОТ № 15-ДО № 27ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 17:0031.10.2023
ЖК. ЕЛИЦАОТ № 2 ДО № 12ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:0031.10.2023
ЖК. ЕЛИЦАОТ № 28 ДО №40ДАНИЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 16:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.87,88,90,71ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 16:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.69,70,76,77ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 17:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.91,92,93ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 16:0031.10.2023
УЛ.КН.БОРИС I39-55/ БЛ.9,9АДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 17:0031.10.2023
УЛ.КН.БОРИС I ПЛ.МАКЕДОНИЯОТ № 2 ДО № 64ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 16:0031.10.2023
УЛ.СВ.ИВАН РИЛСКИОТ № 145 -235ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ЛИЛИЯОТ № 1 ДО № 4ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 11:0031.10.2023
УЛ.СВ.ИВАН РИЛСКИОТ № 237-305ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ТИШИНАБЛ.1,2ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 12:0031.10.2023
ТИХ ТРУД, ПЕТРОЛ ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 10:0031.10.2023
УЛ.ДОБРУДЖАОТ № 1 ДО № 14ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. ЯНЕ САНДАНСКИОТ № 1 ДО № 18ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 -11:0031.10.2023
УЛ. ОРЛЯКОТ № 1 ДО № 18ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. БЯЛО МОРЕОТ № 1 ДО № 19ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. НЕОФИТ РИЛСКИОТ № 1 ДО № 50ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 16:0031.10.2023
УЛ.ПОБИТ КАМЪКОТ № 1 ДО № 15ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. БИТОЛЯОТ № 2 ДО № 13ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. БОТЬО ПЕТКОВОТ № 1 ДО № 15АДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 12:3031.10.2023
УЛ. ТУМБАОТ № 1 ДО № 16ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:30 – 13:0031.10.2023
УЛ. НЕОФИТ РИЛСКИОТ № 1 ДО № 50ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 17:0031.10.2023
УЛ.ЧЕРНИ ВРЪХОТ № 1 ДО № 11ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ9:00 – 10:0031.10.2023
УЛ.ОСТРУГАНОТ № 1 ДО № 12ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. МИЛИН КАМЪКОТ № 1 ДО № 11ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. НЕОФИТ РИЛСКИОТ № 50 ДО №100ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ЦАНКО ЦАРКОВСКИОТ № 1 ДО № 6ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 09:0031.10.2023
УЛ.РИЛСКИ ЕЗЕРАОТ № 1 ДО № 12ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. НЕОФИТ РИЛСКИОТ № 1 ДО № 50ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. РАЗМЕТАНИЦА   ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 14:0031.10.2023
УЛ. ТРУД   ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. АНА МАЛАШЕВСКА И БЛ.5; 7; 9; 11; 13; 15 ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 14:0031.10.2023
УЛ. МИНЬОР   ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. ИГЛИКА   ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 15:3031.10.2023
УЛ. ПАТРИКИ САНДЕВ   ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:30 – 16:0031.10.2023
УЛ. ХАН КУБРАТ   ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ16:00 – 16:4531.10.2023
ПОМПЕНА СТАНЦИЯ   ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ17:00 – 17:3031.10.2023
УЛ. АРАКЧИЙСКИ МОСТ   ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. СКАКАВИЦА   ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 12:0031.10.2023
ФИРМИ   ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. КУМИТСКА   ДАНИЕЛА ЛАЗАРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 17:3031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР. ДУПНИЦА

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ. ОРЛИНСКА1 – 67ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА02.10.202309:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ОРЛИНСКА68 – 88ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА03.10.202309:00 – 14:0031.10.2023
УЛ. ОРЛИНСКАБЛ. 10ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА04.10.202316:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ОРЛИНСКАБЛ. 62 ВХ. А, БЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА04.10.202317:00 – 18:0031.10.2023
УЛ. ДУПНИЦА1 – 18ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА05.10.202309:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ДАМКА1 – 14ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА05.10.202313:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. МАРИЦА1 – 9ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА05.10.202309:00 – 10:3031.10.2023
УЛ. БАЛКАН1 – 26ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА06.10.202311:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. САМОКОВСКО ШОСЕ1 – 28ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА06.10.202313:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ФИРМИ ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА09.10.202309:00 – 12:0031.10.2023
ЖК. ХИМИКБЛ. 1ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА11.10.202311:00 – 12:3031.10.2023
ЖК. ХИМИКБЛ. 2ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА11.10.202312:30 – 14:0031.10.2023
ЖК. ХИМИКБЛ. 3ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА12.10.202314:00 – 15:3031.10.2023
ЖК. ХИМИКБЛ. 4ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА13.10.202315:30 – 17:0031.10.2023
ЖК. ХИМИКБЛ. 5ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА16.10.202317:00 – 19:0031.10.2023
УЛ. КОКИЧЕ  1 – 38ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА16.10.202313:00 – 19:0031.10.2023
УЛ. ХРИСТО БОТЕВ  50 – 77ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА16.10.202309:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ХРИСТО БОТЕВ  3 – 50ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА17.10.202309:00 – 14:0031.10.2023
УЛ. ХРИСТО БОТЕВ  БЛ. 35, 37, 39ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА18.10.202317:00 – 18:00 18:00 – 19:00 19:00 – 20:0031.10.2023
УЛ.ЕДЕЛВАЙС УЛ.ЕДЕЛВАЙС1 – 11 3 – 22ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА18.10.202309:00 – 10:30 10:30 – 13:0031.10.2023
УЛ. ЛАКАТНИЦА  1 – 24ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА18.10.202314:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ЗДРАВЕЦ  1 – 20ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА19.10.202309:00 – 11:3031.10.2023
УЛ. СТРЪМНА  1 – 11ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА19.10.202311:30 – 13:0031.10.2023
УЛ. НЕВЕНА КОКАНОВА  1 – 24ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА19.10.202314:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ПЛИСКА  1 – 77ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА20.10.202309:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. БАЧО КИРО  1 – 40ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА20.10.202309:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. БАЧО КИРО  БЛ. 5ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА20.10.202316:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. БАЧО КИРО  БЛ. 6ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА20.10.202317:00 – 18:0031.10.2023
УЛ. БАЧО КИРО  БЛ. 7ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА20.10.202318:00 – 19:0031.10.2023
УЛ. БАЧО КИРО  БЛ. 8ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА20.10.202319:00 – 20:0031.10.2023
УЛ. ФЕНЕРКА  БЛ. 40ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА23.10.202312:00 – 13:3031.10.2023
УЛ. ФЕНЕРКА  БЛ. 42ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА23.10.202313:30 – 15:0031.10.2023
УЛ. ФЕНЕРКА  БЛ. 44ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА23.10.202315:00 – 16:3031.10.2023
УЛ. ФЕНЕРКА  БЛ. 46ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА23.10.202316:30 – 18:0031.10.2023
УЛ. ФЕНЕРКА  БЛ. 48ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА24.10.202318:00 – 19:0031.10.2023
УЛ. АСЕН МЕДЖИДИЕВ  1 – 9ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА24.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. МАКСИМ ГОРКИ  БЛ. 35ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА24.10.202312:00 – 12:3031.10.2023
УЛ. ИВАН ШИШМАН  БЛ. 31ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА24.10.202312:30 – 13:0031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 1ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202313:00 – 13:3031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 2ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202313:30 – 14:0031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 3ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202314:00 – 14:3031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 4ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202314:30 – 15:0031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 5ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202315:00 – 15:3031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 6ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202315:30 – 16:0031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 7ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202316:00 – 16:3031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 8ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202316:30 – 17:0031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 9ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202317:00 – 17:3031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 10ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202317:30 – 18:0031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 11ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202318:00 – 18:3031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 12ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202318:30 – 19:0031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 13ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202319:00 – 19:3031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 14ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202319:30 – 20:0031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 15ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202320:00 – 20:3031.10.2023
ЖК. ЛЮЛЯК  БЛ. 16ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА25.10.202320:30 – 21:0031.10.2023
УЛ. ДРЕНСКИ РИД1 – 47ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА26.10.202309:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. КРИВОЛАК1 – 42ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА26.10.202311:00 – 12:3031.10.2023
УЛ. БРИЧИ БОР1 – 38ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА26.10.202313:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. ДЪБ1 – 6ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА26.10.202315:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ДУПКИТЕ  1 – 8ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА26.10.202309:00 – 10:3031.10.2023
УЛ. ГЕНЕРАЛ ТОДОРОВ  1 – 31ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА26.10.202310:30 – 12:3031.10.2023
УЛ. ТЕМЕНУГА  1 – 13ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА26.10.202312:30 – 13:3031.10.2023
УЛ. ДОРА ГАБЕ  1 – 22ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА26.10.202313:30 – 14:3031.10.2023
УЛ. СТРУГА   ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА10.10.202314:30 – 15:3031.10.2023
УЛ. Т. САМОДУМОВ   ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА10.10.202315:30 – 17:0031.10.2023
УЛ. ПИРОТСКА БЛОК 44 ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА10.10.202309:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. КЛОКОТНИЦА БЛОК 6, 8, 10, 12 И БЛ.45 ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА10.10.202312:30 – 16:0031.10.2023
УЛ. КЛИСУРА ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА10.10.202316:00 – 17:3031.10.2023
УЛ. ВЕРИЛА   ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА10.10.202309:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. РУСАЛКА ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА11.10.202310:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. ХЕМУС ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА11.10.202311:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ХРИСТАКИ ПАВЛОВИЧ ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА11.10.202312:30 – 13:3031.10.2023
УЛ. ДЖЕРМАН ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА27.10.2023 28.10.202309:00 – 17:0031.10.2023
КВ. КАВАКЛИЯ ЙОРДАНКА КЛИНЧАРСКА29.10.2023 30.10.202309:00 – 17:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР. ДУПНИЦА

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ. ХАН АСПАРУХ  1 – 23КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ХАН АСПАРУХБЛ. 2КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 14:30  31.10.2023
УЛ. ХАН АСПАРУХ   БЛ. 15КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 17:0031.10.2023
УЛ. ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА  8 – 56КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. ЕЛИСАВЕТА БАГРЯНА  БЛ. 2 – БЛ. 34КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ПОП ХАРИТОН  БЛ. 2 АКАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 12:1531.10.2023
УЛ. ПОП ХАРИТОН  БЛ. 2 БКАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:15 – 12:3031.10.2023
УЛ. ПОП ХАРИТОН  БЛ. 1КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:30 – 13:0031.10.2023
УЛ. ПОП ХАРИТОН  БЛ. 2КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 13:3031.10.2023
УЛ. ПОП ХАРИТОН  БЛ. 3КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:30 – 14:0031.10.2023
УЛ. ПОП ХАРИТОН  1 – 36КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ФАНИ МУТАФОВА  1 – 12КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ16:00 – 16:3031.10.2023
УЛ. ПРОЛЕТ   1 – 18КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ16:30 – 17:0031.10.2023
ПЛ. СВОБОДА   КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВ  16 – 20КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВ  БЛ. 2, БЛ. 3КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВ  БЛ. 27, БЛ. 27 АКАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. НИКОЛА ЛАЗАРКОВ  2 – 4КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ЦАРИЧИНА  1 – 6КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. БЕЛАСИЦА  1 – 9КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. СОФРОНИЙ  1 – 13КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. ПРЕСЛАВ  1 – 6КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. МОРАВА1 – 13КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 16:3031.10.2023
УЛ. ХРИСТО ГРЪНЧАРОВ1 – 22КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ШИПКАБЛ. 5КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 14:3031.10.2023
УЛ. ШИПКАБЛ. 6КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 16:0031.10.2023
УЛ. ШИПКАБЛ. 8КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ16:00 – 17:3031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВБЛ. 43КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВБЛ. 44 ВХ. А, БКАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 14:3031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВБЛ. 45 ВХ. А, БКАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 17:0031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВБЛ. 40КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:3031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВБЛ. 57КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 14:3031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВБЛ. 59КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ЛОЗАБЛ. 1, БЛ. 2КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ХАН КРУМБЛ. 1КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 13:3031.10.2023
УЛ. ХАН КРУМБЛ. 3КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:30 – 15:0031.10.2023
УЛ. ХАН КРУМБЛ. 7КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ХАН КРУМБЛ. 2КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. ХАН КРУМБЛ. 12КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 11:3031.10.2023
УЛ. ХАН КРУМБЛ. 14КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:30 – 13:0031.10.2023
УЛ. ХАН КРУМБЛ. 13КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:30 – 15:0031.10.2023
УЛ. ХАН КРУМБЛ. 15КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ХАН КРУМБЛ. 17КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ16:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. МАКЕДОНИЯ1 – 31КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. БАТАК1 – 13КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. БИСТРИЦА1 – 27 АКАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. КРЕСНАБЛ. 2КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 14:3031.10.2023
УЛ. КРЕСНАБЛ. 4КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 16:0031.10.2023
УЛ. КРЕСНАБЛ. 6КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ16:00 – 17:3031.10.2023
УЛ. АНТИМ1 -19 БЛ. 21КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:00 11:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. РАКОВСКАБЛ. 4, БЛ. 6 1 – 21КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 15:00 15:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ДУНАВБЛ. 3 1 -12 АКАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ16:00 – 16:30 16:30 – 17:3031.10.2023
УЛ. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ1 – 19КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВБЛ. 12КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 12:3031.10.2023
УЛ. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВБЛ. 14КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. СТРАХИЛ ВОЙВОДАБЛ. 16КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 15:3031.10.2023
УЛ. СТРАХИЛ ВОЙВОДАБЛ. 43КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:30 – 17:0031.10.2023
УЛ. СТРАХИЛ ВОЙВОДА12 – 62КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 14:0031.10.2023
УЛ. СТРАХИЛ ВОЙВОДАБЛ. 27КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 16:0031.10.2023
УЛ. РУЕН1 – 8КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ16:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. РУЕНБЛ. 10КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. РУЕНБЛ. 12КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 14:3031.10.2023
УЛ. РУЕНБЛ. 14КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 17:0031.10.2023
УЛ. СВЕТИ ИВАН РИЛСКИСУХ АНДЪККАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 14:0031.10.2023
ПУЛЬОВА ВОДЕНИЦА КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. КРАКРА КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. БРЕГАЛНИЦА КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 14:0031.10.2023
УЛ. ОМУРТАГ КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ИВАЙЛО КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. ЧАЙКА КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. РУПИТЕ КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. СВЕТИ НИКОЛА КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. БАБУНА ПЛАНИНА КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. БАБА ТОНКА КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. РАЙНА КНЯГИНЯ КАТЯ ЯНЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 17:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. ДУПНИЦА

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ.БУЗЛУДЖАОТ № 1 ДО № 37МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 17:00  31.10.2023
УЛ.БУЗЛУДЖАОТ № 2 ДО № 112МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 11:00 13:00 – 17:0031.10.2023
УЛ.ЦАР СИМ. ВЕЛИКИОТ № 1 ДО № 45МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 13:00  31.10.2023
УЛ. ЦАР КАЛОЯН МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 17:00  31.10.2023
УЛ.ОДРИН МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 13:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.2МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:30 – 15:00  31.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ.3МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 18:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 43МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 45МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:30 – 14:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦАБЛ. 48МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 17:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦА  БЛ. 49МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦА  БЛ. 50МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 -14:3031.10.2023
ЖК. БИСТРИЦА  БЛ. 51МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 17:0031.10.2023
УЛ. ИСКЪР МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:00 14:00 – 17:0031.10.2023
7-МА РИЛСКА ДИВИЗИЯОТ № 1 ДО № 59МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:30 – 14:00 16:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. АНДОН ВЕЛИЧКОВОТ № 1 ДО № 15МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. СРЕДНА ГОРА   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:30 – 13:0031.10.2023
УЛ. М. ДРИНОВ   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ГЕО МИЛЕВ   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
УЛ.ВОЙВОДСКА   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 12:3031.10.2023
УЛ. ИГУМЕН ЙОСИФ   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:30 – 14:0031.10.2023
УЛ. СТАРА ПЛАНИНА       МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 16:0031.10.2023
КИРИЛ И МЕТОДИЙ   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 16:0031.10.2023
СОЦИАЛНИ ЖИЛИЩА   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 19:0031.10.2023
УЛ. КНЯЗ БОРИС I МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:00 13:00 – 18:0031.10.2023
ЖК. ДУПНИЦА  БЛ. 4МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 11:0031.10.2023
ЖК. ДУПНИЦА  БЛ.5МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 13:0031.10.2023
ЖК. ДУПНИЦА  БЛ.6МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 17:0031.10.2023
ЖК. ДУПНИЦА  БЛ. 8МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 13:0031.10.2023
ЖК. ДУПНИЦА  БЛ. 8АМАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 18:0031.10.2023
УЛ.СВ.ГЕОРГИ   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. ПАЗАРНА   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:30 – 12:3031.10.2023
УЛ. РОДОПИ   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. ПЪРВИ МАЙ   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ЕКЗАРХ ЙОСИФ   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 15:3031.10.2023
УЛ. БАБА НАТА   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. АЛ. СТРАШИМИРОВ МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 15:5031.10.2023
УЛ.ХРИСТО ТОДОРОВ   МАРИЯ СОТИРОВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 15:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. ДУПНИЦА

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
ПРОМИШЛЕНА ЗОНАУЛ. НИКОЛА МАЛАШЕВСКАТАТЯНА МАНОЛЕВА25.10.202309:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. ЦАР ИВАН АСЕН II ТАТЯНА МАНОЛЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ПРОГОНА ТАТЯНА МАНОЛЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. ПРОГОНА БЛ. 6, 5А, 5, 4А, 4Б ТАТЯНА МАНОЛЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 17:0031.10.2023
ФИРМИ ТАТЯНА МАНОЛЕВАСЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР. ДУПНИЦА

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ. ОТОВИЦА БЛ.22 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:30 – 17:0031.10.2023
УЛ. САМОРАНСКА 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:30 – 17:0031.10.2023
УЛ. ГОРИЦА БЛ. 4 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:30 – 17:0031.10.2023
УЛ. МАРКОВ КАМЪК   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:30 – 17:0031.10.2023
УЛ. ПОБЕДА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 17:0031.10.2023
УЛ. АТАНАСИЙ ЧОЛАКОВ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 17:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. БАЛАНОВО

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
С. БАЛАНОВО 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ    10:00 – 17:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА С. БИСТРИЦА

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ. ДИМИТЪР БЛАГОЕВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 08:3031.10.2023
УЛ. КОЛЬО ФИЧЕТО 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:30 – 10:0031.10.2023
УЛ. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. ПИОНЕРСКА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. ПАРТИЗАНСКА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ИГЛИКА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 09:0031.10.2023
УЛ. КРАЙНА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 09:3031.10.2023
УЛ. ФЕНЕРКА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:30 – 12:0031.10.2023
УЛ. ТЕМЕНУГА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 14:0031.10.2023
УЛ. АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ВАСИЛ ДЕМИРЕВСКИ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. ГОРИЦА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 09:0031.10.2023
УЛ. АЛЕН МАК   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. КРАЙРЕЧНА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. ОТЕЦ ПАИСИЙ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ЛОЗА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 12:3031.10.2023
УЛ. МАЛИНА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:30 – 13:3031.10.2023
УЛ. МАКСИМ ГОРКИ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:30 – 16:3031.10.2023
УЛ. ВЕЛА ПЕЕВА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 09:3031.10.2023
УЛ. ЛЕНИН   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:30 – 11:0031.10.2023
УЛ. ОСМИ МАРТ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. КОМСОМОЛСКА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 15:0031.10.2023
УЛ. МАЛЧИКА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 09:0031.10.2023
УЛ. ЗЕЛЕН ПЪТ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. ЗДРАВЕЦ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 14:0031.10.2023
УЛ. РУСАЛКА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 15:3031.10.2023
УЛ. ПОБЕДА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:30 – 16:3031.10.2023
УЛ. ПЪРВИ МАЙ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 09:3031.10.2023
УЛ. ГЕРГАНА 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:30 – 10:3031.10.2023
УЛ. МУСАЛА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:30 – 11:3031.10.2023
УЛ. ХРИСТО БОТЕВ   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:30 – 14:3031.10.2023
УЛ. БРИГАДИРСКА   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 15:3031.10.2023
УЛ. САМОКОВИЩЕТО   0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:30 – 16:3031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. БЛАТИНО

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
С. БЛАТИНО 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 17:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. ДЯКОВО

 ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
С. ДЯКОВОМАХАЛА КРИЧТАТЯНА МАНОЛЕВА19.10.202309:00  – 15:3031.10.2023
 ЦЕНТЪРТАТЯНА МАНОЛЕВА20.10.202309:00  – 15:3031.10.2023
 МАХАЛА КОКАЯТАТЯНА МАНОЛЕВА23.10.202309:00  – 15:3031.10.2023
 МАХАЛА БУЧАЛАТАТАТЯНА МАНОЛЕВА24.10.202309:00  – 15:3031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. КРАЙНИ ДОЛ

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
С. КРАЙНИ ДОЛ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ  09:00 – 16:00  31.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. КРЕМЕНИК

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
С. КРЕМЕНИК ТАТЯНА МАНОЛЕВА26.10.202308:00 – 17:3031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. ПАЛАТОВО

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
С. ПАЛАТОВО 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ  10:00 – 17:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. ПИПЕРЕВО

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
С. ПИПЕРЕВО 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 17:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. САМОРАНОВО

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ.ЛЕНИН№1-№43ТАТЯНА МАНОЛЕВА02.10.202308:00  – 14:0031.10.2023
УЛ.ПАРТИЗАНСКА№1-№30ТАТЯНА МАНОЛЕВА02.10.202311:00  – 12:3031.10.2023
УЛ.ЛИПА№1-№4ТАТЯНА МАНОЛЕВА02.10.202312:30  – 13:0031.10.2023
УЛ.9-ТИ МАЙ№1-№14ТАТЯНА МАНОЛЕВА02.10.202314:00  – 15:0031.10.2023
УЛ.БАЛКАН№1-№6ТАТЯНА МАНОЛЕВА03.10.202308:00  – 9:3031.10.2023
УЛ.ОБОРИЩЕ№1-№9ТАТЯНА МАНОЛЕВА03.10.202309:30  – 10:1531.10.2023
УЛ.ЦАР КРУМ№1-№17ТАТЯНА МАНОЛЕВА03.10.202310:15  – 12:3031.10.2023
УЛ.ЗДРАВЕЦ№1-№11ТАТЯНА МАНОЛЕВА03.10.202312:30  – 13:3031.10.2023
УЛ.ВАСИЛ ЛЕВСКИ№1-№17ТАТЯНА МАНОЛЕВА04.10.202313:30 – 15:0031.10.2023
УЛ.ЦАР САМУИЛ№1-№10ТАТЯНА МАНОЛЕВА04.10.202308:00  – 09:4531.10.2023
УЛ.ЗАХАРИ СТОЯНОВ№1-№7ТАТЯНА МАНОЛЕВА04.10.202310:30 – 11:3031.10.2023
УЛ.БОРИСЛАВ СТОИЛОВ№1-№22ТАТЯНА МАНОЛЕВА05.10.202309:00  – 16:0031.10.2023
УЛ.ЮРИ ГАГАРИН№1-№30ТАТЯНА МАНОЛЕВА04.10.202311:30  – 13:4531.10.2023
УЛ.КРАЙРЕЧНА№1-№13ТАТЯНА МАНОЛЕВА05.10.202313:45  – 15:0031.10.2023
УЛ.РАКОВСКИ№1-№14ТАТЯНА МАНОЛЕВА05.10.202308:00  – 09:4531.10.2023
УЛ.ЧЕРНИ ВРЪХ№1-№25ТАТЯНА МАНОЛЕВА05.10.202309:45 – 12:0031.10.2023
УЛ.СКАКАВИЦА№1-№26ТАТЯНА МАНОЛЕВА06.10.202312:00  – 13:3031.10.2023
УЛ.РИЛА№1-№30ТАТЯНА МАНОЛЕВА06.10.202313:30  – 15:0031.10.2023
УЛ.ХРИСТО БОТЕВ№1-№7ТАТЯНА МАНОЛЕВА06.10.202308:00  – 09:3031.10.2023
УЛ.ВАСИЛ ДЕМИРЕВСКИ№1-№26ТАТЯНА МАНОЛЕВА06.10.202309:30  – 11:0031.10.2023
УЛ.НЕНКО ПИПЕРКОВ№1-№39ТАТЯНА МАНОЛЕВА05.10.202311:30  – 15:0031.10.2023
УЛ.ДРЕНСКИ РИД№1-№15ТАТЯНА МАНОЛЕВА09.10.202308:00  – 10:0031.10.2023
УЛ.ВАСИЛ ПЕТЛЕШКОВ№1-№15ТАТЯНА МАНОЛЕВА09.10.202310:00  – 11:0031.10.2023
УЛ.МИТКО ПАЛАУЗОВ№1-№12ТАТЯНА МАНОЛЕВА09.10.202311:00  – 12:0031.10.2023
УЛ.ЯВОРОВ№1-№8ТАТЯНА МАНОЛЕВА09.10.202312:00  – 12:3031.10.2023
ЦЕНТЪРФИРМИТАТЯНА МАНОЛЕВА13.10.202312:30  – 13:3031.10.2023
С.РЕСИЛОВО ТАТЯНА МАНОЛЕВА13.10.202313:30  – 15:0031.10.2023
УЛ.ГЕОРГИ ДИМИТРОВ№1-№112ТАТЯНА МАНОЛЕВА10.10.202308:00  – 15:0031.10.2023
УЛ.СТАМЕНКО ГРАДЕВСКИ№1-№25ТАТЯНА МАНОЛЕВА11.10.202308:00  – 10:3031.10.2023
УЛ.МУСАЛА№1-№6ТАТЯНА МАНОЛЕВА10.10.202310:30  – 11:0031.10.2023
УЛ.АКАЦИЯ№1-№6ТАТЯНА МАНОЛЕВА11.10.202311:00  – 11:3031.10.2023
УЛ.КОМСОЛЕЦ№1-№7ТАТЯНА МАНОЛЕВА11.10.202311:30  – 12:0031.10.2023
УЛ.МАРКОВ КАМЪК№1-№45ТАТЯНА МАНОЛЕВА11.10.202311:30  – 12:0031.10.2023
УЛ.ОТОВИЦА№1-№39ТАТЯНА МАНОЛЕВА09.10.202308:00  – 11:4531.10.2023
УЛ.ЙОРДАН АНИН№1-№16ТАТЯНА МАНОЛЕВА12.10.202311:45  – 13:3031.10.2023
УЛ.БОР№1- №6ТАТЯНА МАНОЛЕВА10.10.202313:30  – 15:0031.10.2023
УЛ. АЛ. СТОИМЕНОВ№1-№31ТАТЯНА МАНОЛЕВА12.10.202309:00  – 12:3031.10.2023
УЛ. АЛ.СТАМБОЛИЙСКИ№1-№21ТАТЯНА МАНОЛЕВА05.10.202312:30  – 16:0031.10.2023
УЛ. ЙОРДАН ДОТИН№1-№18ТАТЯНА МАНОЛЕВА12.10.202313:30 – 15:0031.10.2023
БЛОКОВЕ ТАТЯНА МАНОЛЕВА12.10.202309:00 – 12:3031.10.2023
СТОПАНСКИ ДВОР ТАТЯНА МАНОЛЕВА13.10.202312:30 – 16:0031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА ГР./С. ТОПОЛНИЦА

 ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
С. ТОПОЛНИЦА ТАТЯНА МАНОЛЕВА16.10.202309:00  – 16:3031.10.2023
  ТАТЯНА МАНОЛЕВА17.10.202309:00  – 16:3031.10.2023
  ТАТЯНА МАНОЛЕВА18.10.202309:00  – 16:3031.10.2023

ГРАФИК

ЗА ИНКАСИРАНЕ НА АБОНАТИ НА „ВиК – ДУПНИЦА“ ЕООД ЗА С. ЯХИНОВО

ЗА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ 2023 година

Улица, булевард, ж.к.  Име на инкасаторДата на отчитанеВреме на отчитане (Часови интервал)Дата на фактуриране
УЛ. АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ2 – 370886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ЙОРДАНКА НИКОЛОВА1 – 60886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. П.Р.СЛАВЕЙКОВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 14:3031.10.2023
УЛ. Г.С.РАКОВСКИ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 15:3031.10.2023
УЛ. МАРИН ДРИНОВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:30 – 16:3031.10.2023
УЛ. ГЕНЕРАЛ СТОЛЕТОВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 10:3031.10.2023
УЛ. МАРСИЛИЯ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:30 – 11:3031.10.2023
УЛ. ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:30 – 12:3031.10.2023
УЛ. ЙОРДАН ЙОВКОВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:30 – 14:3031.10.2023
УЛ. ДИМЧО ДЕБЕЛЯНОВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:30 – 16:0031.10.2023
УЛ. Д-Р ПЕТЪР БЕРОН 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 09:3031.10.2023
УЛ. П.К.ЯВОРОВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ09:30 – 11:3031.10.2023
УЛ. ТРЕТИ МАРТ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:30 – 13:3031.10.2023
УЛ. ГЕНЕРАЛ ГУРКО 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:30 – 16:3031.10.2023
УЛ. ХРИСТО БОТЕВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. БУЗЛУДЖА 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 11:0031.10.2023
УЛ. ОПЪЛЧЕНСКА 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ11:00 – 13:0031.10.2023
УЛ. КОКИЧЕ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:00 – 13:3031.10.2023
УЛ. ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ13:30 – 15:0031.10.2023
УЛ. ИГЛИКА 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ15:00 – 16:3031.10.2023
УЛ. КОСТА ПЕТРОВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. АНГЕЛ КЪНЧЕВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ИВАН ВАЗОВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 14:0031.10.2023
УЛ. ВАСИЛ ДЕМИРЕВСКИ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. СТЕФАН КАРАДЖА 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ08:00 – 10:0031.10.2023
УЛ. ЛЮБЕН КАРАВЕЛОВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ10:00 – 12:0031.10.2023
УЛ. ВАСИЛ АПРИЛОВ 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ12:00 – 16:0031.10.2023
УЛ. ДЖУБРЕНА 0886060297СЛУЖЕБНО ОТЧИТАНЕ14:00 – 16:0031.10.2023