Нов начин за получаване на месечните фактури

  • Уважаеми потребители, „ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ- ДУПНИЦА” ЕООД предлага нов начин за получаване на месечните Ви фактури чрез системата iDocs . iDocs представлява автоматизирана web-базирана система, чрез която може да получавате документите си по електронен път. Всеки абонат може да посети сайта  https://my.idocs.bg/  и да направи своята регистрация. Услугата iDocs е изцяло съобразена спрямо Закона за електронния документ и електронния подпис. Регистрирането на потребители в системата на iDocs е напълно безплатно. За получаването на една фактура могат да се абонират повече от един потребител. Единственото, което е необходимо е ЕИК/БУЛСТАТ/ЕГН на издателя и номерът на последната фактура, която имате издадена от този издател. Ще получавате своите електронни фактури и документи в системата, веднага след като издателят ги генерира и подпише с електронен подпис. Издадените електронни фактури и документи се получават в техния оригинален вид във формати – PDF, DOC, DOCX, XLS, XLSX, ODT, JPEG.
  • Когато издателят Ви издаде електронна фактура Вие ще получите известяващ email, съдържащ кратка информация, че имате нов документ и линк към документите в системата iDocs.
  • Заявление за получаване на електронна фактура може да се попълни на място в  „Център за обслужване на клиенти“ находящ се в административната сграда на „Водоснабдяване и канализация- Дупница“ ЕООД.

             При затруднения или въпроси, не се колебайте да се свържете с наш представител  на тел: 0701 59439  0886060298


От ръководството на „Водоснабдяване и канализация -Дупница “ ЕООД

.

Previous Post
Newer Post

Leave A Comment